Kitap Vakfı’ndan tüm Şanlıurfalılara çağrı: İsrail’e ambargo eyleminde sesimizi beraber yükseltelim;

Kitap Vakfı’ndan tüm Şanlıurfalılara çağrı: İsrail’e ambargo eyleminde sesimizi beraber yükseltelim

İsrail’in Gazze’ye yönelik işgali ve soykırımı devam ederken, Şanlıurfa’da daha önce birçok kez İsrail’e tepki olarak eylem yapan Kitap Vakfı, yarın yine Rabia Meydanı’nda toplanarak, İsrail ile ticaretin tamamen kesilmesi ve hatta ambargo konulması için sesini yükseltecek. Kitap Vakfı Başkanı Av. Mustafa Fuad Balıkçı, seslerin daha gür bir şekilde çıkması için tüm Şanlıurfalıları bu eyleme davet etti....

İsrail’in Gazze’de Filistin halkına yönelik saldırıları her gün artarak devam ediyor. Binlerce masum insan ve çocuğun hayatını kaybettiği bu soykırıma Şanlıurfalılardan tepkiler sürüyor.

Daha önce İsrail’e karşı Şanlıurfa’da birçok eylem gerçekleştiren Kitap Vakfı, yarın yine Rabia Meydanı’nda toplanarak, İsrail ile ticaret Filistin’e ihanet diyerek ticaretin tamamen kesilmesi, hatta ambargo konulması için sesini yükseltecek.

Kitap Vakfı Başkanı Av. Mustafa Fuad Balıkçı, İsrail’e karşı yapılan bu direnişte seslerin daha gür bir şekilde çıkması için tüm Şanlıurfalıları yarın saat 14.00’de eyleme davet etti. 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum