'Pijamaskeliler' Karaköprü'de ramazan şenliklerine renk kattı;

'Pijamaskeliler' Karaköprü'de ramazan şenliklerine renk kattı

En sevilen popüler çizgi dizilerden ‘Pijamaskeliler’ müzikli tiyatro oyunuyla Karaköprü’de Ramazan şenlikleri programına renk katarken, çocuklar gösteriler ve sürpriz hediyelerle eğlenceli anlar geçirdi....

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayının coşkuyla ve dolu dolu geçmesi için ‘Ramazan Şenlikleri’ programlarını sürdürüyor. Birbirinden güzel etkinlikler ve sürpriz hediyelerle çocuklar ve yetişkinlere iftar sonrası keyifli bir akşam yaşatılıyor.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte çocukların çok sevdiği popüler çizgi dizilerden ‘Pijamaskeliler’ müzikli tiyatro oyunu çocuklarla buluşturulurken; müzikleri, dansları, ışık şovları ve eğlenceli hikayesiyle çocukları doyasıya eğlendirdi. Etkinliğin son bölümünde çocuklara sürpriz oyuncaklar ve çeşitli eğitim setleri hediye edildi.

İftar sonrası gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar çocuklarıyla birlikte büyük ilgi gösterirken, salonu tamamen dolduran vatandaşlar Karaköprü Belediyesinin etkinliklerinden memnun olduklarını dile getirdiler. Çocukların mutluluğunun her şeyden önce olduğunu ifade eden vatandaşlar, bu konuda Karaköprü Belediyesinin özen göstererek her dönem çocuklar için etkinlikler yaptığını söylediler. Vatandaşlar gerçekleştirilen etkinliklerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Ramazan Şenlikleri’ çeşitli etkinliklerle devam edecek.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum