Viranşehir Belediyespor hedefine bir adım daha yaklaştı;

Viranşehir Belediyespor hedefine bir adım daha yaklaştı

Viranşehir Belediyespor, deplasmanda Aktoprak Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek, 3. lig hedefine bir adım daha yaklaştı....

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup lideri Viranşehir Belediyespor ligin 21.haftasında deplasmanda Gaziantep temsilcisi Aktoprak Belediyespor ile karşılaştı.

 

Aktoprak futbol sahasında oynanan maça hızlı başlayan konuk ekip Viranşehir Belediyespor, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı golsüz berabere bitti.

 

Maçın ikinci yarısında da üstün oynayan lider Viranşehir Belediyespor, aradığı golü 87. dakikada Recep Çoban’la buldu.

 

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca müsabaka konuk ekip Viranşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Alınan galibiyetle puanını 58’e çıkaran Viranşehir Belediyespor, en yakın takipçisi Siverek Belediyespor ile 7 puanlık farkı korudu.

 

Alınan 3.lig hedefine emin adımlarla ilerleyen Viranşehir Belediyespor, zorlu maçta aldığı 3 puanla hem liderliğini sürdürdü, hem de 3 lig hedefine ulaşmak için bir engeli daha geride bıraktı.

 

Maçtan sonra müsabaka ile ilgili değerlendirmede bulunan Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü, zorlu deplasmanda aldıkları galibiyetin sevinci ve mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.

 

Alınan 3 puan ve güzel oyundan dolayı futbolcularını tebrik eden Güllü, galibiyeti hak ettiklerini belirterek, 3.lig hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını belirtti.

Ligde artık hiçbir maçın kolay olmayacağını ifade eden Güllü, kalan maçların ise final niteliğine olacağını kaydetti.

 

Final niteliğindeki bir maçı daha geride bıraktıklarını dile getiren Güllü, “İnşallah kalan maçlarımızı da galibiyetlerle kapatıp, sezon sonunda şampiyon olarak, Viranşehir’in 3. Lig hasretini sonlandıracağız” dedi.

Şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız atlatan lider Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Reyhanlıspor’u konuk edecek.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum