Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa valiliği vatandaşları toz taşınımına karşı uyardı
Şanlıurfa Valiliği bölgemizde Cuma gününden itibaren etkili olacak olan toz taşınımına karşı vatandaşları uyardı.
Siverek’te uyuşturucu madde ele geçirildi
Siverek’te emniyet ekipleri tarafından uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, eğitimli dedektör köpekle yapılan arama sonucunda 2 kilo 340 gram skunk bulundu.
Birecik’te parti binası saldıran şahıs yakalandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde, olayın faili olduğu belirlenen H.B. isimli şahıs yakalandı.
DEM Parti Birecik ilçe binasına silahlı saldırı!
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, ilçe binası maddi hasar gördü.
Şanlıurfa’da Trafik Haftası kutlandı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen trafik farkındalığı etkinliğinde yaptığı konuşmada son 4 ayda trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Vali Şıldak'ın açıkladığı verilere göre, son 4 ayda Şanlıurfa'da trafik kazalarında 74 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa Valiliği sağanak yağış uyarısı yaptı
Şanlıurfa’da yağışlı havaların etkisi önümüzdeki günlerde de devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan haftalık hava durumu raporunun ardından Şanlıurfa Valiliği kentteki birçok ilçeyi kuvvetli yağış konusunda uyardı.
Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 85 kişiden 15’i tutuklandı.
Vali Hasan Şıldak Halfeti’de incelemede bulundu
Vali Hasan Şıldak, Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.
Vali Şıldak: Çiftçilerimize bereketli bir sezon diliyorum
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, mısır üretiminde Türkiye'de üçüncü sırada yer alan Şanlıurfa’daki mısır eken çiftçiye bereketli bir sezon diledi.
Vali Şıldak devam eden yatırımları inceledi
Birecik'te temaslarda bulunan Vali Hasan Şıldak, devam eden yatırımları inceleyerek tüm çalışmaların birebir takipçisi olduğunu söyledi.
“Cumhuriyet'in Şiir 100'ü” Türk şiirinin zenginliğini gözler önüne serdi
Haliliye Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin Şiir 100'ü” adlı şiir ve müzik dinletisinde, edebiyat tarihimizin usta isimlerinin birbirinden güzel eserleri öğrencilerimiz tarafından seslendirildi.
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede hassasiyeti bilinen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın bizzat yürüttüğü, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili Cuma hutbesinden duyuru yapıldı.
Şanlıurfalı kaymakamın görev yeri belli oldu!
6 Şubat depremlerinin en fazla etkilediği Hatay’ın Samandağ ilçesine yaraların sarılması ve depremin izlerinin silinmesi için koordinatör kaymakam olarak atanan Şanlıurfalı Kaymakam İbrahim Ergin, 10 ay süren görev süresinin ardından Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine kaymakam olarak atandı.
Elazığ’da deprem
AFAD Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
Eyüp Peygamber makamında çevre düzenlemesi yapılacak
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyüp Peygamber Camiinde incelemelerde bulunarak alanda yapılacak çevre düzenlemeleri ile ilgili bilgi aldı.
Şanlıurfa’da İnşaat ve Yapı Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı
Türkiye’nin etkin fuarcılık şirketleri arasında yer alan Us Fuar tarafından organize edilen Şanlıurfa İnşaat ve Yapı Dekorasyon Fuarı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın katılımıyla açıldı.
Nisan ayı eğitim değerlendirme toplantısı Siverek'te yapıldı
Şanlıurfa’da her ay yapılan eğitim değerlendirme toplantısının adresi bu kez Siverek ilçesi oldu.
Tarihi Millet Hanında restorasyon sorunu çözülecek mi?
Şanlıurfa Turizm Profesyonelleri Derneği Başkanı Hacı Birsen, tarihi Millet Hanının restorasyonunun gecikmesine tepki göstererek yetkililerden harekete geçmelerini istedi. Birsen, "Kadersiz Millet Hanı'nı çözmek hangi Valimize kısmet olacak acaba?" diye sordu.
Şanlıurfa Valiliği de uyardı! Yarın kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor
Şanlıurfa’da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Şanlıurfa Valiliği de uyarıda bulundu.
Vali Şıldak öğretmenlere çağrıda bulundu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sanat ve kültürün her alanında faaliyetlerin yapıldığı Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezi’nin başarılı çalışmalar yaptığını belirterek öğretmenleri bu merkezden faydalanmaya çağırdı.
Şanlıurfa’da 1 haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 54 kişiden 19’u tutuklandı.
Vali Şıldak duyurdu! Motosiklet denetimleri artırılıyor
Şanlıurfa'da sosyal medyada sıkça gündeme getirilen motosiklet kullanımı kaynaklı kazalarla ilgili Vali Hasan Şıldak, ilgili birimlere talimatını verdi ve gelişmeyi vatandaşlara duyurdu.
Yaz aylarında trafik kabusu! Vali Şıldak devreye girdi: Denetimleri arttırıyoruz
Şanlıurfa'da bazı motorlu gençlerin ara sokaklarda ve caddelerde trafikte rahatsızlık vermesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir vatandaş, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı etiketleyerek yaz aylarının gelmesiyle birlikte motorlu gençlerin trafikte rahatsızlık verdiğini ve çoğunun plakası ve kasklarının olmadığını dile getirdi. Bu paylaşıma cevap veren Vali Hasan Şıldak ise vatandaşın haklı olduğunu belirterek, “Denetimleri arttırıyoruz” dedi.
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ihaleye çıkıldı.
Vali Şıldak milli sporcuları kutladı
Vali Hasan Şıldak, Türkiye dereceleri ile gündeme gelen Suruç Hokey Takımını tebrik etti.
İstanbul’da 11 Nisan kutlamaları yapıldı
İstanbul'da, Şanlıurfa Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Programa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da katıldı.
Vali Şıldak Suruç'ta
İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç'ta temaslarda bulundu.
Şanlıurfa Valiliğinden toz taşınımı uyarısı
Şanlıurfa Valiliği, bölgeyi etkilemesi beklenen toz taşınımı karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.
Vali makamı çocuklara emanet
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Valilik makamını temsili olarak Profilo İlkokulu öğrencisi Muhammed Ali’ye devretti.
Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu anlamlı gün, il protokolünün katıldığı öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandı.