Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da 17 motosiklete cezai işlem uygulandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından motosikletlere yönelik yapılan şok uygulamasında 428 kişi ve 372 motosiklet sorgulandı.
Şanlıurfalı Abdulsemet Ocakoğlu Avrupa şampiyonu oldu
Haliliye Belediyesi milli sporcusu Abdulsemet Ocakoğlu Slovakya'da düzenlenen Paralimpik Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya kazanarak, Avrupa şampiyonu oldu.
Şanlıurfalı gazetecinin acı günü!
Veysel Polat ve İshak Polat'ın kız kardeşi, Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı İsmail Fidan'ın eşi Semra Fidan (Polat) hayatını kaybetti.
Karaköprü'de tarfik kazası: 1 yaralı
Karaköprü’de bulunan Balıkayağı Kavşak çalışmasında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde olan otomobil kazı alanındaki kamyonun dorsesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Hilvan'da narkotik operasyonu: 95 kişi ve 35 araç incelendi!
Hilvan'da emniyet ekipleri tarafından yapılan narkotik operasyonunda 95 kişi ve 35 araç incelendi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin mevcut borç durumu detayları açıklandı
Seçimlerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde, belediyenin mevcut borç durumu “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” çerçevesinde şeffaf belediyecilik ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirme açısından açıklandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL borcu var.
Beyazgül’den Büyükşehir Belediyesinin borcuna ilişkin yeni açıklama
Geçmiş dönemin borcunu 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL olarak açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, eski başkan Zeynel Abidin Beyazgül'den bir yanıt daha geldi. Beyazgül, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart 2024 tarihi itibari ile alacak- borç mahsubu yapıldıktan sonra toplam borcu 2.800.000.000 TL’dir” açıklamasında bulundu.
Esemkulu’da 750 yıllık fıstık ağaçları bulunan alanda “izinsiz” sondaj çalışması
Karaköprü’de, ülkede ilk ekilen, yaklaşık 750 yıllık tescilli fıstık ağaçlarının bulunduğu kırsal mahallede doğal gaz ve petrol araması için “izinsiz” sondaj çalışması başladığı iddia edildi. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar tapulu arazilerinde, sit alanı taşıyan alanda hiçbir bildirim yapılmadan, bilgileri dışında yapıldığını ileri sürdükleri çalışmaya tepki gösterdi.
Şanlıurfa’da silahlı kavga!
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan çatışmada 2 kişi yaralandı.
Siverek’te uyuşturucu madde ele geçirildi
Siverek’te emniyet ekipleri tarafından uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, eğitimli dedektör köpekle yapılan arama sonucunda 2 kilo 340 gram skunk bulundu.
Birecik’te parti binası saldıran şahıs yakalandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde, olayın faili olduğu belirlenen H.B. isimli şahıs yakalandı.
Harran Üniversitesi ‘Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlilik Belgesi’ için başvurdu
Harran Üniversitesi Hastanesi Anabilim Dalları, eğitim kalitelerini akreditasyonla tescillemeye devam ederken Kardiyoloji Anabilim Dalı tarafından ‘Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlilik Belgesi’nin yenilenmesi için başvuru gerçekleştirildi.
Şanlıurfa’da öğretmenler yarın iş bırakıyor
İstanbul'da yaşanan ve bir okul müdürünün ölümüyle sonuçlanan olayın ardından öğretmen sendikaları, tepkilerini göstermek amacıyla iş bırakma eylemi kararı aldı. Şanlıurfa’da da öğretmenler yarın iş bırakıyor.
Şanlıurfa’da kuyumcularda güncel altın fiyatları
Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş trendinde başladı. Altın yatırımı yapanlar ya da yapacak olanlar gram altının kaç TL olduğunu merak ediyor ve araştırıyor. 8 Mayıs 2024 Çarşamba gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın güncel altın fiyatları...
DEM Parti Birecik ilçe binasına silahlı saldırı!
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, ilçe binası maddi hasar gördü.
Şanlıurfaspor PFDK’ya sevk edildi
Şanlıurfaspor, Çorum FK ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası PFDK'ya sevk edildi.
Şanlıurfaspor için hayati maç
Şanlıurfaspor'un 1. Lig’den düşüp düşmeyeceğini belirleyecek kritik Manisa FK karşılaşmasının gün ve saati açıkladı.
Şanlıurfa'daki eğitim sendikaları: Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık yapılsın
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in duyurduğu 20 bin öğretmen atamasını Şanlıurfa’daki eğitim sendikaları yetersiz buldu. Öğretmen açığının 10 binleri bulduğu Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirten sendika temsilcileri, atamalarda aslan payının kentte verilmesini istiyor. Sendika temsilcilerinin diğer bir talebi de mülakatların kaldırılması.
Akaryakıtta çifte indirim pompaya yansıdı!
Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Benzine ve motorine uygulanması beklenen indirim pompaya yansıdı. İşte Şanlıurfa’da güncel akaryakıt fiyatları…
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin borcu belli oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin borcu açıklandı. 31 Mart’ta AK Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne geçen belediyenin borcu görenleri şoke etti. İşte Büyükşehir Belediyesinin dudak uçuklatan borcu…
Şanlıurfa’da araçta çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü
Haliliye’de henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen araç yangını, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Şanlıurfa’da Trafik Haftası kutlandı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen trafik farkındalığı etkinliğinde yaptığı konuşmada son 4 ayda trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Vali Şıldak'ın açıkladığı verilere göre, son 4 ayda Şanlıurfa'da trafik kazalarında 74 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa'da başıboş köpekler tehlike saçıyor
Haliliye’de sürü halinde dolaşan sokak köpekleri tehlike saçıyor. Okul saatinde sokakta sürü halinde dolaşan köpekler çocuklar ile çocuklu aileleri zor durumda bırakıyor. Köpek sürüleriyle karşılaşan vatandaşlar bu köpeklerin toplatılıp hayvan barınaklarında bakılmasını istiyor.
Şanlıurfa’da durdurulan araçta 22 kilo uyuşturucu çıktı
Şanlıurfa'da narkotik ekiplerinin dün gece durdurduğu araçta 22 kilo 700 gram sentetik uyuşturucu (skunk) ele geçirildi.
Şanlıurfa’da savcılık soruşturmasında 14 gözaltı
Şanlıurfa'da, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında DEM Parti üyeleri de bulunuyor.
Şanlıurfa’da “Narkoçelik-15” operasyonu: 363 gözaltı!
Şanlıurfa dahil 52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına düzenlenen "Narkoçelik-15" operasyonlarında; 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
Ceylanpınar’da düğünde maganda kurşunuyla yaralandı
Ceylanpınar’da düğünde, gelinin duvağını toplamaya çalışan 42 yaşındaki Zemzem Özdemir havaya açılan rastgele ateş sonucu ağır yaralandı. Cep telefonu kamerasına yansıyan olayda kadın hastaneye kaldırıldı. Jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Jandarmadan il genelinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve ruhsatsız silah satıcılarına yönelik flaş operasyon! İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın bizzat yönettiği il genelindeki operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve silahın yanı sıra farklı miktarlarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildi. Çok sayıda gözaltı var.
Şanlıurfa’da kuyumcularda güncel altın fiyatları
Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş trendinde başladı. Altın yatırımı yapanlar ya da yapacak olanlar gram altının kaç TL olduğunu merak ediyor ve araştırıyor. 7 Mayıs 2024 Salı gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın güncel altın fiyatları...
Şanlıurfa’da 5 ayrı uyuşturucu operasyonunda 12 kişi yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından kentin farklı bölgelerin yapılan 5 ayrı operasyonda kilolarca uyuşturucu madde ve hap ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.