Arama
Arama Sonuçları
Karaköprü’de araba motosiklete çarptı 1 kişi yaralandı
Karaköprü’de elektriklerin olmadığı iddiasıyla trafik ışıklarının yanmaması sonucu bir otomobil motosiklete çarptı. Kaza sonucu motosiklette bulunan 1 kişi yaralandı.
Başkan Mehmet Kuş: İşçimizin yanında olmaya devam edeceğiz
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Başta Eyyübiye Belediyesi çalışanları olmak üzere, helal kazanç için alın teri döken tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.
Urfa'daki Süper Kupa karşılaşmasında sahaya atlamıştı! İşte o kovalamacanın görüntüleri...
7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finali, sahadaki gerginlik kadar saha dışındaki ilginç bir olayla da hafızalara kazındı. Galatasaraylı futbolcular sevinç kutlamaları sırasında sahaya giren genç bir taraftar, Galatasaraylı futbolcularla sevincine ortak olmak istedi. Güvenlik görevlilerinin peşine düştüğü genç taraftar, sahada adeta bir kovalamaca oyunu oynadı. Güvenlikten bir süre kaçmayı başaran taraftar, kısa sürede yakalandı. Sahaya atlayan gencin tribün görüntüleri ortaya çıktı.
Siverek’te seçimlerin iptal edilmesinden sonra birçok isimden sağduyu çağrısı geldi
Şanlıurfa’da Hilvan ve Halfeti’de olduğu gibi Siverek’te de seçim iptal edildi. İptal kararının ardından yapılan sevinç gösterilerinde havaya sıkılan silahın yorgun mermisi 10 yaşındaki bir çocuğu yaralamıştı. Siverek’te yaşanan bu olayların ardından, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar olmak üzere birçok isim, vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.
Sel felaketinden sağ kurtulan Karakaş o günü anlattı
Şanlıurfa’da geçen yıl 14-15 Mart’ta yaşanan sel felaketinde Arkeoloji Müzesi önünde aracıyla mahsur kalarak saatlerce kamyonetinin üstünde kurtarılmayı bekleyen Müslüm Karakaş, “Bu felaketin yıldönümünde rabbime şükürler ediyorum o felaketten kurtuldum, demek ki daha bu dünyada yiyecek ekmeğim varmış” dedi. 5 çocuk babası Karakaş, hala unutamadığı o gün yaşadıklarını anlattı.
AK Parti Urfa’dan Olağanüstü Büyük Kongre öncesi basın açıklaması
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Bahçeli'den Akşener'e yerel seçim yanıtı
MHP lideri Devlet Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Akşener'in 'siyasi partiler ayrı ayrı seçime girsin' çağrısına 'bizim nazarımızda ciddiye alınacak tarafı yoktur' şeklinde cevap verdi.
BBP Genel Başkanı Destici'den sığınmacı sorununa çözüm önerileri
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, son olarak Bozova’daki olaylarla gündeme gelen sığınmacı ve düzensiz göç sorununa ilişkin İçişleri Bakanlığı’nın attığı adımların “olumlu fakat yeterli olmadığını” belirterek, “Tedbirlerin yoğunlaştırılarak artırılması gerekmektedir" dedi. Destici ayrıca düzensiz göç ve sığınmacı sorununun çözüme kavuşması için çözüm önerilerini sıraladı.
Halk Ekmek Fabrikası afetzedelerin umudu oldu
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık iki yıkıcı depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Depremin meydana geldiği 6 Şubat sabahı “Halkımın Projesi” dediği Halk Ekmek Fabrikasında üretimin 4 katına çıkaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, depremin etkisiyle evlerinden çıkan vatandaşlara da sıcak çorba dağıtılmasını istedi.