Karaköprü'de Narlıkuyu sempt pazarı hizmete girdi;

Karaköprü'de Narlıkuyu sempt pazarı hizmete girdi

Karaköprü Belediyesinin Narlıkuyu Mahallesindeki vatandaşların talebi üzerine mahalleye kazandırdığı modern semt pazarı vatandaşlara hizmet vermeye başladı....

Karaköprü’de hizmete sunulan Narlıkuyu semt pazarı, modern projesiyle sadece semt pazarı olarak değil çeşitli faaliyetlerin de yapılabileceği bir alan ve otopark olarak da kullanılabilecek.

Çarşamba günleri pazar kurulan ve mahalledeki vatandaşların pazar yeri ihtiyacını gideren modern semt pazarından hem mahalle sakini vatandaşlar hem de pazar esnafı memnuniyet duyuyor.

Pazarcılar Dernek Başkanı Ferhat Miroğlu, çok güzel bir semt pazarı yapıldığına dikkat çekti. Miroğlu, kapalı bir şekilde yapılan pazar yerinde kendilerinin özellikle kış aylarında herhangi bir sorun yaşamadan tezgâh açabileceklerini, vatandaşların da rahatlıkla gelip alışveriş yapabileceğini belirterek pazar yerini mahalleye kazandıranlara teşekkür etti.

Pazar esnafı Hasan Tosun, pazar yerinin çok güzel olduğunu, kendilerine büyük kolaylık oluştuğuna değinirken, pazar yerinin hem kapalı olmasının hem de lavabolarının bulunmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek emeği geçenlere şükranlarını sundu.

Karaköprü Belediyesi, ilçede pazar yeriş olmayan mahallelere yeni modern semt pazarı kazandırmak için proje çalışmalarını sürdürüyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum